aop-baza.bg | За нас

Вярваме в ефективни, единствени решения, които също са безплатни.

aop-baza.bg е услуга на собствената разработена база данни за обществени поръчки на Dolphio Technologies, която повече от 15 години надеждно следи обявленията за обществени поръчки за своите клиенти в 7 европейски страни.

Ние не вярваме в надценени, с дребен шрифт, непрозрачни пакети услуги. Предимството на нашата услуга за проследяване на поръчки е, че ние правим бизнес възможностите за доставки прозрачни и безплатни. Ежедневно следим нашите източници, както обявления за обществени поръчки, така и обществени поръчки от частния сектор, също така събираме и изпращаме обявления под прага на обществените поръчки.

Разработка - 15 години
Опит - 12 години
Експертиза в бранша - 12 години
informator-javnihrazpisov.si Razpisi - o nama (7)

Стабилен фон

Ние сме стабилен играч на пазара за мониторинг на обществени поръчки в България и още 6 европейски страни повече от 10 години. Разбираме какво правим.
informator-javnihrazpisov.si Razpisi - o nama (5)

Опит

Нашите колеги имат богат и разнообразен опит в областта на обществените поръчки и обществените поръчки във всички индустрии, като Ви подкрепят в успешните обществени поръчки и привличането на нови клиенти.
informator-javnihrazpisov.si Razpisi - o nama (8)

технология

Ние разбираме бази данни. Ние сме разработили и внедрили собствени услуги за мониторинг на обществени поръчки, поради което реагираме бързо на евентуални промени в данните.
informator-javnihrazpisov.si Razpisi - o nama (3)

Подходът на МСП

Ние знаем колко е важно за МСП да участват в инвестиции в публичния сектор и да направят успешна оферта.
informator-javnihrazpisov.si Razpisi - o nama (1)

Прозрачност

Вярваме в коректната и изчерпателна информация. Нашите клиенти могат да търсят в нашата база данни по няколко критерия за филтриране (например: cpv кодове, думи за търсене, типове документи), те също ще намерят предишни публикации в нашия архив.
informator-javnihrazpisov.si Razpisi - o nama (2)

Ефективност на времето и ресурсите

Невъзможно е всеки ден да преглеждате стотици обществени търгове и да търсите нова бизнес възможност. Използвайки безплатно търсене на текст, ние надеждно избираме подходящи публикации и уведомяваме нашите клиенти по имейл.

Наблюдавайте обществените поръчки с Монитора за обявяване на обществени поръчки!